Normalisering af nedsat bevægelighed i kroppen hos dyr og mennesker

Hvad er akupunktur?

Akupunktur betyder behandling med nåle. Det er en afbalancerende behandlingform, hvor hele kroppen behandles og ikke kun de enkelte synptomer. Formålet er at skabe balance mellem Yin og Yang samt sørge for, at Qi som er livsenergien, kan cirkulere frit og i de rigtige retninger i kroppen energibaner/meridianer. Ubalancer eller blokeringer i energibanerne kan medføre smerter eller sygdom


Akupunktur er en gammel kinesiske lægekunst, som kan føres tilbage til ca. 5. årh.f.Kr. Akupunktur er en del af Traditionel Kinesisk Medicin (TCM).  TCM er en flere tusind år gammel lægevidenskab med eget diagnose- og behandlingssystem, der på mange måder adskiller sig fra den vestlige terminologi.

Under uddannelse

Da jeg i 2017 er starter på uddannelsen som akupunktør, vil jeg de næste  år have brug for at øve mig. Jeg skal øve mig i at lokalisere de forskellige punkter på meridianbanerne og sætte nåle i. Ud fra det du forsæller mig om dit herlbred, skal jeg sammensætte et behandlingsprogram. Jo flere oplysninger du giver mig jo større chance har jeg for at udarbejde en korrekt plan. Jeg bruger ca 30 min på forberedelse samt 60 min i klinikken.


 

Klinik Jylov - Tingkærvej 92, 5220 Odense sø - tlf.: 29893205

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk