Normalisering af nedsat bevægelighed i kroppen hos dyr og mennesker

Hvad er akupunktur?

Akupunktur betyder behandling med nåle. Det er en afbalancerende behandlingform, hvor hele kroppen behandles og ikke kun de enkelte synptomer. Formålet er at skabe balance mellem Yin og Yang samt sørge for, at Qi som er livsenergien, kan cirkulere frit og i de rigtige retninger i kroppen energibaner/meridianer. Ubalancer eller blokeringer i energibanerne kan medføre smerter eller sygdom


Akupunktur er en gammel kinesiske lægekunst, som kan føres tilbage til ca. 5. årh.f.Kr. Akupunktur er en del af Traditionel Kinesisk Medicin (TCM).  TCM er en flere tusind år gammel lægevidenskab med eget diagnose- og behandlingssystem, der på mange måder adskiller sig fra den vestlige terminologi.

Under uddannelse

Da jeg i 2017 er starter på uddannelsen som akupunktør, vil jeg de næste  år have brug for at øve mig. Jeg skal øve mig i at lokalisere de forskellige punkter på meridianbanerne og sætte nåle i. Ud fra det du forsæller mig om dit herlbred, skal jeg sammensætte et behandlingsprogram. Jo flere oplysninger du giver mig jo større chance har jeg for at udarbejde en korrekt plan. Jeg bruger ca 30 min på forberedelse samt 60 min i klinikken.


 

Afvænning

Akupunktur både øre- og kropsakupunktur kan bruges til at forebygge og dæmpe afvænningssymptomer. Det kan f.eks. være angst, rastløshed, trang til mad, alkohol eller tobak. Det er ofte en længerevarende proces, hvor der vil være både op og nedture. Derfor er motivationen en meget vigtig faktor, samt tilliden til, at man selv er stand til, at ændre den uønskede tilstand til en positiv tilstand, der giver større livsglæde og opfyldning af ens mål.

Enhver afvænning udgør en stresstilsand for kroppen, derfor SKAL det udelukkende være din beslutning om at lægge cigaretterne, øllerne eller sukker trangen på hylden. Afvænning indebærer en ændring af indgroede velbehagsfikserede adfærdsmønstre, som ligger udenfor viljens direkte kontrol.

Flere løsninger

Ekstra Motivation
Har du brug for hjælp til at få øget din motivation og nå dit mål. Da kan jeg via NLP teknikker styrke din tro på, at du kan nå dine mål. En session tager ca. 1 time, hvor vi arbejder med din motivation og dit mål. Derudover sætter jeg nåle i både dine øre og din krop. Det tager ca. 60 min. De efterfølgende gange (min 3 i alt) vil have en varighed af ca. 30 min.

Du er motiveret
Er du topmotiveret til at nå dit mål og behøver du ikke at få styrket din motivation og målsætning. Da sætter jeg nåle i både dit øre og din krop. Dette tager ca. 30 min pr gang. Du skal være forberedt på at komme min 3 gange med 1 uges mellemrum.

Klinik Jylov - Tingkærvej 92, 5220 Odense sø - tlf.: 29893205

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk