Normalisering af nedsat bevægelighed i kroppen hos dyr og mennesker

Baby og børnemassage

Massage giver ikke kun en skøn relation mellem dig og barnet. Det har vist sig at have en gavnlig effekt på andre områder også. Nogle af de gode egenskaber kan du se nævnt her:

  • Øger koordinationsevnen hos dit barn
  • Er godt for barnets motorik
  • Giver bedre koncentrationsevne
  • Skaber tryghed og nærvær
  • Øget omsorg
  • Bedre kropsbevidsthed

Jeg er uddannet instruktør i baby og børne massage, det betyder, at jeg kan instruere jer som forældre i, hvordan i selv kan massere jeres barn. Ofte kommer forældre til mig, hvis deres barn ikke trives efter fødslen og der er mistanke om, at der sidder noget "i klemme" et sted i kroppen. Ved hjælpe af blid massage og kranio sakral terapi, kan jeg korrigere dette på plads og vise jer forældre, hvordan I selv kan stimulere fx. maven.

 

Samværd

For mødregrupper

Jeg kommer gerne ud i jeres mødregruppe og guider jer, så I selv kan give jeres barn massage hjemme. I skal min. være 5 max 8 deltagere.
I skal selv sørge for, at der er plads på gulvet så alle kan være der. Rummet skal være tempereret, så børnene kan holde varmen.

Hver deltager medbringer:

  • Underlag som barnet kan ligge på under øvelserne
  • Håndklæde
  • Ren ble

Hvis I ikke har et egnet lokale, kan det også være hos mig i klinikken. Jeg afsætter 2 timer, hvor mit oplæg ca. tage 1 time, så har I god tid til at få skiftet børnene og madet inden i skal ud af døren igen.

Pris: Hjemme hos jer 1200 kr. + kørsel 3 kr pr kørt km (glæder begge veje)
I klinikken: 1000 kr.

Massagehold baby

Vi mødes 4 gange med 1 uges mellem rum. Undervisningen tager ca. 45 min pr gang. Undervisningen er for 1 forældre med 1 barn

I forløbet arbejder vi med at skab god, dyb kontakt mellem forældre og barn via massage og motoriske øvelser. Du vil efterfølgende kunne lave en fuld massage af dit barn, samt syrke dets motorik.

Pris: 1 forældre og 1 barn ca. 0-4 måneder 400 kr.

Du skal selv medbringe eget håndklæde. Vi har olie uden parfume, du er selvfølgelig velkommen til at medbringe egen olie.
Kom gerne 10 min før, så kan du nå at amme inden start.

Holdstart i uge 
Dato: 

I skal være min 5 deltager for at holdet kan oprettes max 8.

 

Klinik Jylov - Tingkærvej 92, 5220 Odense sø - tlf.: 29893205

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk