Normalisering af nedsat bevægelighed i kroppen hos dyr og mennesker

Healing

Healing skaber balance. Det gør, at dine ubalancer kan blive tydeliggjort. Når de er blevet tydeliggjort, kan de frigøres og blive løst på din primisser. Den healingsform  jeg anvender, er en healingsmetode, hvor jeg bruger energien fra universet og fra jorden på samme tid. På den måde mistes jordforbindelsen ikke og der opstår bedre balance i healingen. Det er en simpel "hands on" healing, hvor jeg er arbejder med din krop udfra de undfordringer du end måtte komme med  - fysisk som pysisk. 

Jeg selv har mine rødder i Reiki Healing, men synes denne form var stiv og fyldt med hemmelige ritualer og tegn, som jeg ikke synes hører hjemme under en healing. Man kan ikke tage patent på healing, da man som healer blot er en kanal for den energi der vidergives. Derfor er det vigtigt, at du har tidlig til din healer, hvor jeg håber, det er mig du vil tage kontakt til.

Selve healingen
Du er fuldt påklædt under forløbet. Jeg tager udgangspunkt i dig og der hvor du er, når du kommer. Under healingen kan der komme beskeder til dig, som jeg viderformidler til dig.

Det anbefales at drikke rigeligt med væske efter en behandling og undgå indtagelse af alkohol.

 

Klinik Jylov - Tingkærvej 92, 5220 Odense sø - tlf.: 29893205

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk