Normalisering af nedsat bevægelighed i kroppen hos dyr og mennesker

Rekreationsophold for heste

Pr. 1 marts 2019 åbner klinikken op for, at der kan komme heste ind i  ferie- og rekreationsophold i kortere eller længere perioder. Dette afhænger selvfølgelig af, hvad hvilken problematik din hest har. Det kan også bare være du synes den trænger til ekstra forkælelse og omsorg med fokus på kroppen. 

Som udgangspunkt kan du sammensætte dit ophold efter eget ønske og efter hvad din hest har brug for. 

Opholdets varighed

Du kan komme og få en korrektion af din hestes krop, du her mens jeg arbejde med din hest og I kører umiddelbart efter din hest er gennemarbejdet. Du kan også vælge, at den skal have et ophold af 1 uges varighed eller 1 måned. Dette er helt op til dig.

Selvstændig stald

De heste som kommer på ophold, bor i en selvstændig stald, hvor der er plads til 4 heste ad gangen. Hestene går sammen 2 og 2 på fold, hvis det ønskes, kan der bestilles ene fold. Der fodres med hø på stedet – ønskes andet foder medbringes dette for egen regning.

Hvad kan et ophold indeholde

Har din hest f.eks. en sene skade, så vil opholdet have fokus på afhjælpe denne problematik. Hovedfokus vil være daglige behandlinger med laser. Ofte kan gentagende akupunktur/akupressur behandling afhjælpe smerte og healing af skaden.

Har din hest skade efter forkert sadel brug, vil fokus være korrektion af kroppen med fokus på bindevævet (fascier). Udover korrektion, vil der blive arbejdet med daglige strækøvelser/Yoga øvelser med din hest, så den bliver styrket i kroppen. Dette vil selvfølgelig kunne suppleres med akupunktur/akupressur og laser.

Bestil dit ophold her

For at vi kan vejlede dig bedst muligt, vil vi gerne have at du sender en mail omkring dine ønsker for din hest. Beskriv gerne hvad dens porblematik er, hvad type ophold du har i tankerne samt hvilken periode du ønsker opholdet. Så kontakter vi dig hurtigst muligt, så vi i fællesskab, kan sammensætte det ophold, som er det mest optilmale for jer.

Send din forespørgsel her

Klinik Jylov - Tingkærvej 92, 5220 Odense sø - tlf.: 29893205

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk