Normalisering af nedsat bevægelighed i kroppen hos dyr og mennesker

Husrens og løft af husets energi

Man behøver ikke at bo i et gammelt hus, for at have åndelig aktivitet. Det kan være selve stedet eller en beboer i huset, der tiltrækker dem. Det er ikke altid sådan, at de ånder der er tilsted, har nogen tilknytning til dig personligt. Er den en personlig tilknytning, kan der være beskeder som jeg skal videre give til dig eller en af husets beboer.

Der behøver ikke altid at være åndelig aktivitet i et hus, der kan også være aftryk, at husets tidligere beboer eller hændelser der er sket. Her kan det rigtig godt, at få løftet energien i huset og gøre huset til ens eget. Det er en service jeg har stor erfaring med og gerne er Be hjælpe lige med.

Da jeg selv har børn, der har spirituelle evner, ved jeg, hvilken udfordring det kan være, at være forældre til et barn, som kan se og fornemme ting, som andre ikke umiddelbart kan. Disse børn tiltrækker ofte åndelig aktivitet uden selv at være klar over det.

Efter en husrensning

Man er ofte træt når energien ændre sig i ens omgivelser. Derfor er det vigtigt, at man drikker rigeligt med væske - gerne vand. På den måde undgår man at få hovedpine. Man kan godt sidde med fornemmelsen af, at man mangler noget, en del af sig selv, fordi den åndelige energi har fyldt meget eller været en meget stor del af en selv. Hvis man har det sådan, anbefaler jeg at man bestiller en tid til healing, så man kan komme i balance igen.

Respekt for de afdøde og den åndelige verden

I min verden er det vigtigt, at man viser den åndelige verden respekt. Derfor er det en god ide, at tænde et stearinlys og åbne et vindue efter jeg har været der. På den måde, kan man sende de sjæle, der har været til sted en sidste gestus.

Klinik Jylov - Tingkærvej 92, 5220 Odense sø - tlf.: 29893205

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk