Normalisering af nedsat bevægelighed i kroppen hos dyr og mennesker

Når kroppen er i brug og træner, så vil der på et eller andet tidspunkt opstå en spænding i en muskel eller være bindevæv der "sidder fast". Hvis der ikke tages varer om disse "låsninger eller spændinger", som vil de på sigt sætte sig dybere i vævet og der kan opstå en skade. Derfor er det vigtigt, at holde hundens krop i sund og god form - både fysisk og psykisk.

Når jeg arbejder med en hunder det ud fra et holistisk synspunkt. Holistisk betyder HELHED. Det betyder at jeg er nødt til at tage hele hundens og dens miljø med ind i mine overvejelser, når jeg skal have fundet årsagen til, at der er opstået en dysfunktion.

Da ingen hunde er ens, så er der ingen udredning/korrektion der er ens. Derfor anvender jeg de behandlingsmæssige teknikker, der lige netop er brug for, for at opnå det ønskede resultat.

Blide teknikker
Jeg kan bedste lide at anvende blide teknikker, når jeg skal korrigere en muskle, knogle eller væv på plads. Det er mest skånsomt for hesten, selvom det godt kan gøre ondt på den. Hunden har  det på præcis samme måde ,som når vi gå til massør, kiropraktor, kranio sakral terapeut eller anden kropslige behandling. Det er også derfor, din hund skal have hvile efter en behandling.

 

Jeg arbejder med følgende teknikker på din hund:

  • Kranio Sakral Terapi (KST)
  • Strukturel Integrations Terapi (SIT)
  • Osteopati
  • Fysioterapi i form at stræk
  • Bio feedback
  • Akupressur

Vil du vide mere

Vil du gerne informeres når der sker nyt i klinikken som har med hunde og deres sundhed at gøre?

Så skal du blot klikke på linket her og du vil straks blive tilmedlt. KLIK HER

N.B du kan altid melde det fra igen.

Klinik Jylov - Tingkærvej 92, 5220 Odense sø - tlf.: 29893205

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk