Normalisering af nedsat bevægelighed i kroppen hos dyr og mennesker

SIT - Strukturel Integrations Terapi 

Strukturel integrations terapi er en unik måde at arbejde med hunden på. Det er et system, hvor hele kroppen arbejdes igennem, hvor de fleste problemer i bevæge apparatet afhjælpes. 

Formål
Formålet med behandlingen er, at få kroppen til at fungere bedst muligt, i forhold til hvad den har med sig i bagagen.

Kroppen betragtes som en helhed. Alt er forbundet og afhængig af hinanden.  Når jeg behandler arbejder jeg i bindevævet som omgiver det meste af kroppen. Det ligger omkring musklerne, organerne og under huden. Derved kan jeg lave strukturelle ændringer som vil kunne ses på hundens kropsholdning. 

Forløb
I et helt forløb arbejdes hunden med 7 gange med forskellige temaer.  Et tema kan være åndedrættet, nakke, hals og hovedet og hundens sider. 

De 5 første gange er en oprydningsfase og de 2 sidste er integrationsfaser. Det er de sidste 2 gange der gør, at arbejdet i det foregående behandlinger holder. 

Hvornår
Alle hunde vil have godt af et forløb. Det er især velegnet til hunde der gentagende gange får behandling for de samme symptomer. Det er en fordel, hvis du har en brugshund, som arbejder meget fx. til jagt, udstilling,  agility og politihund.

 

 

Klinik Jylov - Tingkærvej 92, 5220 Odense sø - tlf.: 29893205

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk