Normalisering af nedsat bevægelighed i kroppen hos dyr og mennesker

SIT - Strukturel Integrations Terapi

Strukturel integrations terapi er en unik måde at arbejde med hesten på. Det er et system, hvor hele kroppen arbejdes igennem, hvor de fleste problemer i bevæge apparatet afhjælpes. Formålet med behandlingen er, at få kroppen til at fungere
bedst muligt i forhold til, hvad den har med sig i bagagen.

Kroppen
Kroppen betragtes som en helhed. Alt er forbundet og afhængig af hinanden.  Når jeg behandler arbejder jeg i bindevævet som omgiver det meste af kroppen. Det ligger omkring musklerne, organerne og under huden. Derved kan jeg lave strukturelle ændringer som vil kunne ses på hestens kropsholdning. 

Forløb
I et helt forløb arbejdes hesten med 7 gange med forskellige temaer.  Et tema kan være åndedrættet, nakke, hals og hovedet og hestens sider. 

De 5 første gange er en oprydningsfase og de 2 sidste er integrationsfaser. Det er de sidste 2 gange der gør, at arbejdet i det foregående behandlinger holder. 

Hvornår
Alle heste uanset alder vil have godt at sådan et forløb. Jeg anvender det til de heste jeg selv har fået ind, som jeg skal gøre klar til at blive omplaceret. Derved får jeg arbejdet hele deres krop igennem, samt jeg får arbejdet med de traumer hesten evt. måtte have med i bagagen.

Det er også et rigtig godt forløb til de heste, som gentagende gange skal have behandlinger, hvor behandlingen kun hjælper kortvarigt.

 

Klinik Jylov - Tingkærvej 92, 5220 Odense sø - tlf.: 29893205

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk