Normalisering af nedsat bevægelighed i kroppen hos dyr og mennesker

Bliv fri for stress

Et trin for trin e-kursus, der hjæper dig til en stressfri hverdag. Jeg guider dig gennem en "rejse" jeg selv har taget. Jeg havde svært ved at sig NEJ og PYT, hvilket gik udover mig selv og mine nærmsete.  Jeg var nået helt derud, hvor mine hænder rystede, jeg havde kraftig hovedpine  og hjertebanken hver dag. Jeg stod en  dag i Netto og kunne ikke finde ud af, hvordan jeg fik pakket mine varer i posen - Så langt ude var jeg -  håber ikke du er der.....
 
For min egen og min families skyld tog jeg en beslutning. Nu skulle det være nok. Jeg valgte at begynde den rejse, du har muligheden for her.  Rejsen har vendt op og ned på mit liv - det gamle vil jeg ikke have tilbage.

Dette e-kursus er et trin for trin kursus, som tager dig gennem stressens faser. På den måde lærer du forstå din stress og også at håndtere den. Det vil sige, der er små opgave til dig i hver lektion. Du er nødt til at kunne forstå din stress før du kan håndter den. 

Du får adgang til det første trin lige efter tilmelding. Der er 3 dage mellem hver lektion. 

E-kurset består af 13 lektioner. Der er tilknyttet en Facebook gruppe, hvis man ønsker at dele sine opelvelser med andre (frivilligt). Den er selvfølgelig hemmelig og kun for deltagere på e-kurset.  

Glæder mig til at byde dig velkommen til et stress frit liv. 

13 lektioner for kun 749,- kr.

Stress test

Er du itvivl om, om kurset er noget for dig. Så kan du downloade denne stress test. 

Om du er stresset eller ej, så giver kurset dig et rigtig godt indblik i at forstå og håndtere stress. Håber at se dig på holdet så du fremadrettet kan leve et stressfrit liv. 

Er din virksomhed interesseret i at få hjælp ude hos jer. Da kontakt mig og vi kan aftale nærmere.

Stresstest

Hvad kan kurset give dig 

- 13 lektioner svarende til min. 26 timers coaching

- Lær og læs når du har tid

- Adgang til Facebook gruppe

- Sparring med ligesindede 

- En stressfri hverdag

- Et værktøj til aldrig mere stress

Klinik Jylov - Tingkærvej 92, 5220 Odense sø - tlf.: 29893205

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk